duminică, 19 februarie 2012

The Nicholas A. Virgilio Memorial Haiku Competition for Grades 7-12

Concursul este iniţiat de Sacred Heart Church din Camden, New Jersey, şi sponsorizat de Asociaţia de Haiku Virgilio Nick, în memoria lui Nicolas A. Virgilio, membru fondator al Societăţii de Haiku din America, care a murit în 1989. Societatea de Haiku din America, în calitate de cosponsor al concursului, oferă juriul şi publică rezultatele în Frogpond şi pe site-ul Web HSA.

Termen limită: în mână 25 martie 2012.

Eligibilitate: Poate participa orice elev în clasele 7 - 12 înscris în şcoală în septembrie 2012.

Regulament:

Se trimit până la trei haiku-uri de persoană. Toate haiku-urile trebuie să fie nepublicate anterior, opere originale şi nu participante în orice alt concurs sau prezentate în altă parte pentru publicare. (Publicarea este definită ca o apariţie într-o carte tipărită, revistă sau jurnal, sau în orice jurnal online, care prezintă conţinut editat periodic. Poemele în forumurile de discuţii online sau site-uri personale, nu sunt considerate publicate.) Juriul va descalifica orice haiku văzut anterior.

Fiecare haiku trebuie să fie pe foaie separată, dar se cer trei exemplare. Haiku-ul trebuie să apară pe partea din faţă a fiecărei foi. Numele, adresa, vârsta, clasa şi şcoala (vă rugăm să includeţi adresa şcolii) trebuie să apară pe dosul foii (doar pe unul dintre cele trei exemplare pentru fiecare haiku).

Nu trimiteţi plic auto-adresat timbrat cu intrările. Toţi câştigătorii vor fi anunţaţi. Haiku-urile câştigatoare şi comentariile vor apărea în Frogpond.

Concursul este fără taxă.

Adresa:
Tony Virgilio
Nick Virgilio Haiku Association
1092 Niagara Rd
Camden, NJ 08104-2859.

Premii: şase haiku-uri vor fi selectate şi fiecăruia i se va acorda 50 de dolari. Haiku-urile câştigătoare şi lista câştigătorilor vor fi publicate în Frogpond şi pe site-ul Web HSA. Liceul din care provine fiecare elev câştigător va primi un abonament de un an la Frogpond.

Drepturi: Toate drepturile revin autorilor după publicare.

Pentru a vedea o antologie a câştigătorilor concursurilor anterioare, vizitaţi Nicholas A. Virgilio Memorial Haiku Competition Collection la
http://www.hsa-haiku.org/virgilioawards/virgilio.htm.

Pentru nelămuriri, aveţi la dispoziţie http://www.hsa-haiku.org/hsa-contests.htm#virgilio

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu